zwarte lijst kredieten
Hypothecair krediet aanvragen als je op de zwarte lijst staat Geld Lenen Zwarte Lijst.
Wij hebben de oplossing! Een lening aangaan op de zwarte lijst, kan dat zomaar? Geld lenen op de zwarte lijst zonder eigendom: zo pak je dat aan! Snel en moeiteloos leningen aangaan op de zwarte lijst: zo doe je het!
zwarte lijst kredieten
De zwarte lijst van de Nationale Bank - Geld lenen.
Stappen om krediet te bekomen. Tips bij het lenen van geld. Uit wat bestaat een lening? Vergelijk verschillende kredietverstrekkers. Wanneer krijg u moeilijk een lening? Zoeken naar: Zoeken. De zwarte lijst van de Nationale Bank. Geschat wordt dat zowat 450.000 landgenoten momenteel op de zwarte lijst staan van de Centrale voor kredieten aan particulieren met een gezamenlijke schuld van om en bij de 2,7, miljard euro. De grootste betalingsachterstand is te vinden bij de leningen op afbetaling, gevolgd door woonkredieten en de kredietopeningen. Exacte gegevens bestaan hier helaas nog niet voor het jaar 2012. Deze lijst zal wegens de economische crisis uiteraard nog groeien. Hoge cijfers, inderdaad, maar het toont ook aan dat de overgrote meerderheid van de kredietnemers geen grote betalingsachterstanden heeft en wel alles kan afbetalen mits het strikt volgen van de tips die we geven om slim te lenen. In 2008 stonden er bijvoorbeeld 4.807.023 verschillende personen op de lijst van de Kredietcentrale samen goed voor 7.903.687 overeenkomsten. Daarvan stonden toen 344.072 personen op de zwarte lijst vanwege een betalingsachterstand. Via de lijst probeert de NBB te vermijden dat mensen putten delgen door er nieuwe te slaan en zich zo steeds dieper in de schulden werken.
U staat op de zwarte lijst van wanbetalers, wat nu? - Recht en Geld - Plusmagazine.
Voor mij gaat het om een tijdelijk probleem, maar mijn bank denkt daar blijkbaar anders over. Ik wou een lening op afbetaling sluiten, maar mijn aanvraag werd geweigerd omdat ik nu op de zwarte lijst zou staan." Jan D, Hasselt. Op welke lijst komt u terecht? U staat geregistreerd op de lijst van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank van België.
Wij praten wanneer uw bank zwijgt - Jami Kredieten.
Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector staan wij u bij met raad en daad. Dit zowel voor particulieren, zelfstandigen als KMOs. Wij kijken verder dan rentevoeten alleen en zoeken voor u de juiste oplossing. U kan niet meer terecht bij de grootbank? Te veel kredieten in omloop? Melding op de Nationale bank? Te hoge leeftijd. Ook voor dergelijke niet-alledaagse complexe dossiers bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn erkend door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten FSMA. IK WENS MEER INFORMATIE. 03 600 70 00. Bel mij terug! Jami Consulting bvba. Privacy Cookie Policy. 2020 Jami Consulting bvba. Created by Simply Klever.
CKP: geld lenen en de zwarte lijst van Belgi?
Je kan de verzamelde gegevens gratis inkijken op 3 verschillende manieren.: via het internet door middel van je elektronische identiteitskaart., per post je: briefdient dan vergezeld tezijn van een recto verso kopie van je identiteitskaart., aan n van de loketten van de Nationale Bank. Adressen van de loketten van de Nationale Bank.: NBB Antwerpen: Leopoldplaats 8, 2000 Antwerpen. NBB Bergen: avenue Frre Orban 26, 7000 Mons. NBB Brussel: de Berlaimontlaan 3, 1000 Brussel. NBB Hasselt: Eurostraat 4, 3500 Hasselt. NBB Kortrijk: President Kennedypark 43, 8500 Kortrijk. NBB Luik: place Saint-Paul 12-16, 4000 Lige. Een lening aanvragen: de kosten buiten het JKP. Lees ook onderstaande artikels: CKP: Centrale voor Kredieten aan Particulieren en de zwarte lijst. Een lening aanvragen: de kosten buiten het JKP. BKR: Het centraal kredietsysteem van Nederland CKI. Gelijktijdig kredieten aanvragen bij meerdere partijen. Geld lenen zonder bank.
Zwarte lijst - Lening simulatie.
Skip to content. Wilt u een krediet afsluiten en staat u op de zwarte lijst? U kunt online een krediet simulatie maken, het is echter van belang om de juiste wegen te bewandelen op het moment dat u een lening wilt afsluiten. U komt op de zwarte lijst op het moment dat u andere kredieten heeft lopen die u niet aflost of wanneer u in het verleden een betalingsachterstand heeft gehad. Door middel van de zwarte lijst probeert de Nationale Bank van België te voorkomen dat u te diep in de schulden belandt. Wat is de zwarte lijst? De zwarte lijst is een lijst van de Nationale Bank van België. Iedereen die een krediet afsluit komt in de systemen te staan, zodra u voor één of meerdere kredieten een achterstand oploopt van 3 maanden of meer kunt u als wanbetaler op de zwarte lijst komen te staan. Het is officieel de lijst met probleemkredieten. Kredietverstrekkers kunnen die lijst raadplegen op het moment dat u een aanvraag doet. Zodra u op de zwarte lijst wordt het een stuk lastiger om geld te lenen, bijvoorbeeld op basis van een kredietkaart, kopen op afbetaling of een hypothecair krediet voor uw woning.
De bank weet meer dan ooit alles van u - Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Toegang tot dit deel van.' '' Tips Advies Ondernemingsdatabank' '' is voorbehouden voor abonnees. Heeft u nog geen abonnement? Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen. Indicator-Larcier Tiensesteenweg 306 3000 Leuven Tel: 0800 39 067 Fax: 0800 39 068.
'Zwarte' lijst'' van wanbetalers Vlaanderen.be.
Als u als consument geschrapt wilt worden van de zwarte lijst van wanbetalers, dan hoeft u zelf geen stappen bij de Centrale te ondernemen. Na vereffening van uw schuld is de kredietgever namelijk wettelijk verplicht om de betaling binnen 8 dagen aan de Centrale voor kredieten aan particulieren te melden. Daarna blijft de wanbetaling wel nog 1 jaar geregistreerd. U kunt gratis een overzicht krijgen van de gegevens die op uw naam zijn geregistreerd naam van de kredietgever, nummer van de overeenkomst, geleend bedrag en toestand van de overeenkomst. ofwel via het internet opent in nieuw venster, met uw elektronische identiteitskaart eID met kaartlezer. ofwel door met de post een schriftelijke aanvraag te doen en daaraan een kopie van de voor- en de achterkant van uw identiteitskaart aan toe te voegen. ofwel door u rechtstreeks te wenden tot een van de loketten van de Nationale Bank van België opent in nieuw venster.
Kan ik lenen als op de zwarte lijst sta?
Bij hypothecaire kredieten kan je bij terugbetalingsproblemen langer genoteerd blijven staan, tot wel 10 jaar. In de problemen komen met schulden heeft nu eenmaal consequenties en die kunnen je nog lang blijven achtervolgen. Kan je een hypothecair krediet krijgen als je op de zwarte lijst staat? Dan nu natuurlijk de vraag of je kunt lenen met een vermelding op de zwarte lijst. In het geval van een hypothecaire lening, kan dit enkel indien je reeds eigenaar bent van een woning. Heb je een problematische vermelding op de zwarte lijst en wil je een nieuw huis aanschaffen? Dan zijn hier helaas geen mogelijkheden toe.
Bij scheiding: wat doen we met de gezamenlijke schulden? Neo Bemiddeling.
De kredietverstrekker zal dat echter maar doen als partner A voldoende solvabel wordt geacht. Voor andere leningen en financieringen bij scheiding gebeurt het dat de kredietverstrekker de lening enkel op naam plaatst van één partner. Maar ook hier gaat de kredietverstrekker niet over één nacht ijs. Immers een vordering op beider namen geeft de ontlener meer mogelijkheid om de betalingen te vorderen. Ik sta op de zwarte lijst, wanneer verdwijn ik terug van die lijst? Wat doet de Centrale voor kredieten aan particulieren CKP eigenlijk.
Sta ik op de 'zwarte' lijst'' van wanbetalers? nbb.be.
Waar kan ik mijn gegevens nakijken? U kunt gratis een overzicht krijgen van de gegevens die op uw naam zijn geregistreerd naam van de kredietgever, nummer van de overeenkomst, geleend bedrag en toestand van de overeenkomst. ofwel via het internet, met uw elektronische identiteitskaart eID of met de itsme-app op uw smartphone. ofwel door met de post een schriftelijke aanvraag te doen en daar een kopie van de voor- en de achterkant van uw identiteitskaart aan toe te voegen. ofwel door u rechtstreeks te wenden tot een van de loketten van de Nationale Bank. Telefonisch worden geen inlichtingen verstrekt. Als u vaststelt dat er foute informatie over u in het bestand van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staat, dan kunt u een rechtzetting aanvragen. Links en documenten. Blogartikel: een zwarte lijst met goede bedoelingen.

Contacteer ons